Zavese

LC Aluplast

ZAVESE

ZAVESE KAO ESTETSKI DODATAK VAŠEM DOMU

Zavese su lepe i praktične, daju stil i karakter vašem domu ili kancelariji! Naše zavese su izrađene od visokokvalitetnih materijala i čiste se lako. Izaberite jedan od modela koje imamo. Sve vrste zavesa su dostupne u različitim dezenima, bojama i oblicima. Pošaljite upit za više informacija!

ROLO ZAVESE

Rolo zavese su jedan od najtraženijih i najprodavanijih proizvoda, jer su vrlo jednostavne za rukovanje i dostupne su sa velikim asortimanom veličina i dezena. Moguće je upravljati ih sa motornim mehanizmom (daljinski upravljač). Zavese su izrađene od poliestera, fiberglasa ili PVC-a. Dostupne su u četiri različita modela:

Sistem Elegant: sa kutijom i vođicama; Komplet je dostupan u beloj boji, braon, zlatni hrast, orah, bor i mahagoni boji.

Sistem Standard: bez vođice i kutije; može se montirati na plafon, zid ili prozor; Komplet je beli ili braon.

Sistem Mini: bez vođice i kutije; montaža bez bušenja; Komplet je beli ili braon.

Sistem Maxi: do 9 m2.

Rolo zavesa “Duet”: sa pravougaonom kutijom; komplet (kutija i delovi) moze biti u beloj boji i sve boje po Ral-u.

Sistem Siluet: Sistem sa aluminijumskom kutijom,mogucnost izrade do 9 kv.m.Predlagane boje su: bela,po ral-u i eloksacija.Mogucnost izrade i u varijanti dan i noc.

Sistem Premijum: Sistem sa aluminijumskom kutijom 70mm.sa modernim dizajnom.Predlagane boje su bela,po ral-u i eloksacija.Mogucnost izrade i u varijanti dan i noc.

Materijal: PVC, tekstil i drugi

ROLO ZAVESE "DAN I NOĆ"

Varijanta našeg popularnog modela Rolo je još popularnija zavesa „Dan i noć“. Napravljene su tako da kombinuju providno platno kroz koje prolazi svetlost i neprovidno, zaprivatnost i zaštitu od svetlosti. Dostupna je u veliki izbor modela, boja i elegantnih materijala i tkanina.

Dan i Noć Motivi: zavese sa kutijom; Idealno rešenje za veće prozore.

Dan i Noć Elegant: sa vođičima; pogodne za krila sa dvoosnim otvaranjem.

Dan i Noc Luks: pogodna za montazu na plafonu,stvara jedinstven osecaj meke svetlosti.

Dan i Noc Mini: preporucena varijanta za male prozore.Noseci elementi su u beloj ili braon boji.

Model Fantazija: platna su po poslednjoj modi,u obliku pcelinjeg saca (platno tip pcelinje sace,pri tom moze da se regulise propustljivost svetlosti).

PLISE ZAVESE

Plise zavese kombinuju u sebi jedinstven dizajn sa uspesnom kontrolom dnevne svetlosti i temperature. Mogu se izraditi u nestandardnim formama, od antistatičkog platna (ne zadržava pršinu) ugrađuju se na svako krilo, što omogućava lako otvaranje prozora bez obzira na to da li je zavesa podignuta ili spuštena. Materijali su eterični ( sa dekorativnim elementom), gusti(propuštaju svetlost, a neprovidni su) i sa reflektornim premazom( smanjuje sunčeve zrake za 70%). Pošaljite upit za informacije o ceni i dezenima koje imamo na stanju.

TRAKASTE ZAVESE

Trakaste zavese se izrađuju od visokokvalitetnih platna sa velikim asortimanom boja, uvoz iz Španije i Turske. Potpuno zamenjuju klasične zavese i imaju različiti stepen svetlosne propustljivosti. Prema formi prostorije može da se izabere način upravljanja – da li da se skuplja levo, desno ili na oba kraja od centra.

Trakaste zavese „Dan i Noć“: projektovane su tako da imaju 2 vrste platna – prozračni (koji propušta svetlost) i neprozračni(koji omogućava zaštituod Sunca).

Materijal: Visokokvalitetno platno

RIMSKE ZAVESE

Rimske zavese kombinuju udobnost tekstilne materije uz praktičnost zavesa. Moderna alternativa zavese, sa jednostavnim mehanizmom za demontažu i čišćenje tekstila. Dostupan u dva modela:

Rimske zavese Stil: Garnišla i mehanizmi pogodni su za direktno montiranje na prozor; Može se proizvesti model “Dan i Noć”.

Rimske zavese Maksi Stil i Maksi Luks: prednost je mogućnost izrade zavesa u velikim dimenzijama.

ALUMINIJUMSKI VENECIJANERI

Klasičan model, izrađen od aluminijuma u velikom asortimanu boja. Čiste se lako i upravljaju zavrtanjem lamelama. U ponudi su modeli Luks, Komfort, Vižn i Stil u zavisnosti od vrste garnišle načina ugradnje. Pošaljite upit ako su vam potrebne dodatne informacije!

Kontaktirajte nas!