Unutrašnja vrata

LC Aluplast

UNUTRAŠNJA VRATA

MATERIJALI ZA UNUTRAŠNJA VRATA

Unutrašnja vrata su važan deo izgleda vašeg doma ili kancelarije. Vrata LC Aluplast su otporna na fluktuacije temperature, izdržljiva na različite vredosti vlažnosti i dobro su zaptivena. Naša unutrašnja vrata mogu biti izrađena od različitih materijala, u zavisnosti od Vaših potreba i želja! Izaberite između PVC-a, aluminijuma, stakla, stakla sa drvenim ramom ili drvenim profilima.  

BOJE I DEZENI UNUTRAŠNJIH VRATA

Naša unutrašnja vrata su dostupna u najrazličitijim bojama i dizajnima kako bi ponudili rešenje za svaki dom i svaki stil! Takođe možete izabrati i mnoga ukrasne stakla za vaša unutrašnja vrata.

 

DRVENA UNUTRASNJA VRATA OD PUNOG DRVETA

Drvena unutrasnja vrata su izradjena od visokokvalitetnog punog drveta. Ekologicnost tog materijala je mnogo pijatnija za zdravlje.Posaljite upit ,da bi vam pomogli da izaberete konkretnu boju i profil od drveta!

STAKLENA UNUTRAŠNJA VRATA

Staklena vrata najviše klase, od kaljenog stakla 8 mm, sa dekoracijom ili ukrasnim staklom po vašem izboru! Pošaljite nam zahtev za potrebne veličine i poslaćemo vam ponudu!

PVC UNUTRAŠNJA VRATA

Izrađena su od PVC sistema Trocal 70 / Trocal 76. Širok izbor ukrasnih stakala i mnogo boja po RAL katalogu ili drvo dezenu, uz mogućnost jednostrukog ili dvostrukog foliranja. Pošaljite nam zahtev potrebne veličine i poslaćemo vam ponudu!

ALUMINIJUMSKA UNUTRAŠNJA VRATA

Izrađeni su od aluminijuma Rollplast Economy ETEM E-1000, sa mogućnošću ispune sa termopanom ili ogledalom. Postoji širok asortiman ukrasnih stakala i mnogo boja po RAL katalogu ili drvenim dezenima. Pošaljite nam zahtev za potrebne veličine i poslaćemo vam ponudu!

DRVENA UNUTRAŠNJA VRATA

Drvena unutrašnja vrata su izrađena od visokokvalitetnog prirodnog drveta. Ekologičnost ovog materijala je veoma korisna za zdravlje. Naši modeli su: Portalit / Westalack, Provans / Vestalack i Ekonomi i dostupna su sa dekorativnim lajsnama različitih veličina. Moguće je naručiti tablena ili sa staklom. Pošaljite nam zahtev sa potrebnim veličinama i poslaćemo vam ponudu!

Portalit / Westalack – nemački profili sa preko 20 modela u 8 boja; otporan na udar i vlagu

Provans / Westalack – dostupno samo u bijeloj boji

Ekonomi – 16 modela u 3 boje, kratko vreme isporuke

Univerzalno – uradjena s oblim krilom sa tri strane debljine 45mm.sa mogucnoscu obrade po individualnom projektu.

Kontaktirajte nas!