Ulazna vrata

LC Aluplast

ULAZNA VRATA

SIGURNOSNA VRATA ZA VAŠ DOM ILI POSLOVNI PROSTOR

Zaštitite svoj dom stabilnim i sigurnim ulaznim vratima! Koristimo samo najkvalitetnije materijale i najpouzdanije šarke i okove kako bismo garantovali najbolji proizvod za vaš dom i kancelariju.

 

BLINDIRANA VRATA

Prilikom izbora za ulazna vrata za svaku rezidenciju važne su 3 stvari:

STRUKTURA, DIZAJN I SIGURNOST

Krilo na blindirana vrata Rollplast je izrađeno od 2 elektro galvanizovana metalna lima debljine 1mm sa unutrašnjim ojačanjem od 1.5mm, koji su opšiveni ramom od 4 metalna profila debljine 1.5mm. Krilo sa obe strane ima MDF panele debljine 6mm sa PVC folijom. U njemu je ugrađen automatski gumeni prag koji se spušta pri zaključavanju. Metalan štok na vratima je izrađen od pocinkovanog lima debljine 1.5mm koji ima zaštitni sloj protiv grebanja. Puna guma, dekorativan štok i pervazi od MDF-a debljine 2cm osiguravaju dodatni komfort i estetiku doma.

Sigurnost je osigurana sa 16 tački zaključavnja od kojih su 11 aktivna i 5 pasivna klina i brava sa ugrađenom blokadom u slučaju vibracija. Okov je od italijanske firme SECUREME i uključuje dodatnu rezu, špijunku sa panormaskim pogledom od 180 stepeni i spoljnu i unutrašnju kvaku.

Rollplast predlaže vrata u 5 boja – bela, kapućino, plemeniti orah, venge i tamno sivo. Spolja i unutra može da bude različit panel sa dekoracijom alu lajsnama ili grafirani MDF paneli.

MODEL ZERO

Naš najnoviji proizvod koji ispunjava sve uslove za visokokvalitetna stambena vrata. Jaka, sa odličnom toplotnom izolacijom i sigurnosnim zaključavanjem. Dostupan je veliki broj modela dekorativnih termo panela, boja i ornamentnih stakala. Pošaljite upit za više informacija!

PVC ULAZNA VRATA

Uradjena od profila 76mm i 88+(pogledajte sve profile ovde).

ALUMINIJUMSKA ULAZNA VRATA

Aluminijumska ulazna vrata sa termoprekidom,uradjena od sistema Etem E-45 i E-75. Vidite sve profile ovde.

DRVENA ULAZNA VRATA

Ulazna vrata od drveta,uradjena od sistema 78mm.ili 92mm. sa okovom Wink haus i ojacane sarke Simonswerg za maksimalnu strukturalnu stabilnost. Pogledajte sve profile ovde.

TERMOPANELI SIMPLE

Ovaj model termopanela je pogodan za čistije i jednostavnije oblike. Dekorativni termopaneli su izrađeni od PVC ploče debljine 1,5 mm, a paneli su debljine 24 mm ili 40 mm i sa odličnim koeficijentom prenosa toplote. Pošaljite nam zahtev i poslaćemo vam više informacija o svim modelima ili specifičnom modelu.
Materijal: PVC pokriće 1.5 mm
Dostupne boje: Beli, zlatni hrast, orah

Kontaktirajte nas!