Stakleni sistemi

LC Aluplast

STAKLENI SISTEMI

SPECIJALNA OBRADA STAKLA

Kaljeno staklo se dobija zagrevanjem glatkog stakla iznad 600 ̊ u pećnici i nakon toga se brzo hladi vazduhom. Rezultat je kaljeno staklo koje je jače(šest puta izdržljivije od običnog stakla). Od kaljenog stakla proizvodimo vrata, tuš kabine, pokrivne konstrukcije i nameštaj od stakla

 

PROIZVODI OD STAKLA

Svi naši stakleni proizvodi su najvećeg kvaliteta jer radimo sa najnovijom tehnologijom. Imamo bogat izbor staklenih pregrada za kancelarije, restorane i domove; zastakljivanje terasa i visokokvalitetne tuš kabine.

 

STAKLENE OGRADE I NADSTREŠNICE

Ovi dodaci su odlično dizajnersko rešenje za bilo koji dom, prodavnicu ili restoran. Idealne su za stepenice, podele soba, balkona ili kao akcent. Koriste se kako za unutrašnje tako i za spoljašnje uslove. Staklo je napravljeno sa debljinom od 8 mm do 16 mm i može biti kaljeno u različitim bojama. Metalne lamele za ograde mogu biti okrugle, kvadratne ili u kombinaciji od metala i drveta – kako vam više odgovara i kako se uklapa u vašu ideju enterijera! Pošaljite nam zahtev i sa zadovoljstvom ćemo vam ponuditi najbolje rešenje.

OSTAKLJIVANJE BALKONA

Prelepo rešenje za spoljašnjost vašeg doma. Za zastakljivanje koristimo kaljeno staklo od 8-12 mm sa bezprofilnim otvaranjem po vertikali. Naši aluminijski profili klize po šini i omogućavaju sakupljanje u levo, desno ili u sredini. Korišćenjem ovog tipa sistema za zastakljivanje dozvoljavate maksimalni prenos svetlosti u sobu.

TUŠ KABINE I PREGRADE

Kabina za tuširanje je praktičan način za izolaciju mokre OD suve prostorije, a staklena pregrada je odličan način za pregrađivanje velike prostorije (na primer u kancelariji). Izradićemo proizvode u veličinama i oblicima po Vašem izboru, od kaljenog stakla 8 mm, ukrasno ili staklo sa posebnim premazom protiv mrlja od plesni i sapuna. Pošaljite nam zahtev i pokazaćemo vam koja je najpogodnija tuš kabina ili pregrada za vašu sobu.

Kontaktirajte nas!