Roletne

LC Aluplast

ROLETNE

POVEĆAJTE BEZBEDNOST I ZAŠTITITE SE OD SUNCA ROLETNAMA

Roletne i kapci štite vaš dom od Sunca tokom leta, čineći ga hladnijim (i štedi nepotreban trošak za klimu!) i zadržavaju toplotu unutar kuće tokom zime. Oni su odličan izolator buke, a njihova najveća prednost je bez sumnje i povećana sigurnost vašeg doma ili kancelarije.

KONTROLISANJE ROLETNI

Roletne mogu da se kontrolišu ručno ili pomoću električnog motora. Radi vaše udobnosti, razvili smo mogućnosti za kontrolu motora preko prekidača ili daljinskog sistema za centralno upravljanje i sistemom sa nedeljnim ili mesečnim programiranjem. Ostali visoko tehnološki načini upravljanja su ugrađeni senzori za kišu, Sunce i vetar. Zahvaljujući njima, čak i kada niste kod kuće, vaš dom će biti zaštićen od spoljašnjih uticaja.

PRIMA

Klasičan model sa belom PVC lamelom 43 mm i specijalnim ugradnim komarnikom i aluminijumskom vođicom.
Materijal: PVC

MINI

Roletne sa aluminijumskim lamelama 39 mm u bojama bela, slonovača, siva, srebrna i mnoge druge. Mogućnost za još više boja po porudžbini! Roletne su aluminijumskim vođicama i integrisanim komarnikom. Pošaljite zahtev sa dimenzijama koje su vam potrebne za više informacija i ličnu ponudu!
Materijal: Aluminijum

MINI OVAL

Roletne sa aluminijumskim lamelama 39 mm u bojama bela, slonovača, siva, srebrna i mnoge druge. Roletne su aluminijumskim vođicama i integrisanim komarnikom. Pošaljite zahtev sa dimenzijama koje su vam potrebne za više informacija i ličnu ponudu!

Materijal: Aluminijum

MAKSI

Roletne sa aluminijumskom lamelom 52 mm u bojama bela, smeđa, zlatni hrast, srebrna i orah. Još više boja po porudžbini! Roletne su sa aluminijumskim vođicama. Pošaljite zahtev sa dimenzijama koje su vam potrebne za više informacija i ličnu ponudu!
Materijal: Aluminijum

INTEGRO MINI/MAKSI

Roletne sa aluminijumskom lamelom 39 mm ili 52 mm u bojama lamele bela, slonovača, siva, crna i mnoge druge. Mogućnost za još više boja po porudžbini! Roletne su sa aluminijumskim vođicama i integrisanim komarnikom. Pošaljite zahtev sa dimenzijama koje su vam potrebne za više informacija i ličnu ponudu!

Materijal: Aluminijum

PVC ROLETNE RELAKS

Klasični model sa belom PVC lamelom veličine 43 mm i PVC vođicom.

ALUMINIJUMSKA ROLETNA RELAKS

Roletne sa aluminijumskim lamelama 39 mm u bojama bela, slonovače, siva, srebrna i mnoge druge. Roletne sa aluminijumskim vođicama. Pošaljite zahtev sa dimenzijama koje su vam potrebne za više informacija i ličnu ponudu!

UGRADNA ROLETNA TROCAL

Roletne sa aluminijumskim lamelama 39 mm u bojama bela, slonovača, siva, srebrna i mnoge druge. Roletne su sa PVC vođicama. Pošaljite zahtev sa dimenzijama koje su vam potrebne za više informacija i ličnu ponudu!

UGRADNA ROLETNA TROCAL SA SKRIVENOM UGRADNJOM

Roletne sa aluminijumskim lamelama 39 mm, boje na stanju: bela, slonovača, siva, srebrna i mnoge druge. Roletne su sa PVC vođicama, sa opcijom sa integrisanog komarnika ili bez komarnika. Pošaljite zahtev sa dimenzijama koje su vam potrebne za više informacija i ličnu ponudu!

UGRADNA ROLETNA ROLLPLAST BASIC

Ugradna roletna sa aluminijumskom lamelom 39mm. Dostupne boje po RAL karti.

Kontaktirajte nas!