PVC prozori

LC Aluplast

PVC PROZORI

ZVUČNA I TOPLOTNA IZOLACIJA PVC PROZORA

Da bi ste osigurali komfor u kući i kancelariji mnogo je važno da posvetite dovoljno pažnje kod izbora prozora na faktore kao što su zvučna I toplotna izolacija. Buka je jedan od najpotcenjenijih faktora koji utiču na naše zdravlje, a dobra toplotna izolacija će smanjiti suvišne račune za ogrevanje i rashlađivanje . Odgovarajući profil će osigurati da Vaš dom bude tih, spokojan, hladan leti i topao zimi.

 

ENERGETSKA EFIKASNOST PVC PROZORA

Da li znate da je gubitak toplote kroz prozore preko 40%? Zato je mnogo važno da izaberete profil koji je prilagodljiv i čuva toplotu unutra zimi, a leti čini vaš dom hladnijim. Energetska efektivnost zavisi od profila, termopana i vrste distancione lajsne. Pošaljite upit i naši specijalisti će odgovoriti konsultavijom!  

ZAŠTITA OD PROVALA U KUĆU/STAN

Policijski podaci pokazuju da su najčešći pokušaji provala kroz prozore. Svi naši prozori imaju osnovni nivo sigurnosti, ali za još veću sigurnost nudimo proizvode sa sigurnosnim okovom. Ovaj okov ima posebne tačke zaključavanja i ručku Hoppe Secustik + laminirano staklo koje vam pomaže da spavate i putujete mirno.

 

TROCAL CLASSIC 70 PVC SISTEM

Klasični model profilnog sistema sa osnovnom sigurnosnom zaštitom. Dostupan je sa ProPilot / ActivPilot okovima u beloj boji, zlatni hrast i u boji orah.

Toplotna izolacija: Uw = 0.95 - 1.3 W/m2K
Zvučna izolacija: 34 - 44 dB
Garancija: 5 godina

TROCAL 76 PVC SISTEM

Odličan model visoke klase PVC-a, koji možete naručiti u beloj ili u sedam drugih boja! Sa osnovnom sigurnošću + RC2, aluminijumskim poklopcem i okovom ActivPilot.
Toplotna izolacija: Uw = 0.9 - 1.2 W/m2K
Zvučna izolacija: 34 - 44 dB
Garancija: 5 godina

ROLLPLAST THERMO REFLECT PROZOR

Ovaj proizvod ima sve karakteristike serije Energy Save + dodatnu zaštitu od Sunca na unutrašnjem staklu. Pogodan je za južne i zapadne strane, jer smanjuje penetraciju sunčeve svetlosti i na taj način pomaže da se prostor ohladi. Thermo Reflect prozori su dostupni u nekoliko boja, što čini fasadu lepom, dok iznutra boja pozadine ostaje neutralna.
Toplotna izolacija: Uw = 0.9 - 1.6 W/m2K
Zvučna izolacija: 31 - 41 dB
Garancija: 10 godina

Kontaktirajte nas!