Drveni prozori

LC Aluplast

DRVENI PROZORI

EKOLOGIJA DRVENIH PROZORA

Drvo je 100% ekološko - nema štetan otisak, nema emisija. Drveće su u suštini obnovljivi izvor. Drveni okviri neće zagađivati životnu sredinu na kraju svog životnog ciklusa, oni će istruleti i raspasti se. Otpad iz proizvodnje drvenih prozora je takođe ekološki - on je biorazgradiv. Dodatno, drveni prozori proizvedeni od strane Rollplasta izrađuju se samo od ekološki prihvatljivih materijala. Formule za impregnaciju, bajcovanje i lakiranje drvenih profila su u potpunosti na bazi vode.

DRVO - SERTIFIKOVANI MATERIJAL

Drveni materijal, od kojeg su izrađeni naši proizvodi, je potpuno prirodan i sertifikovan od strane Munchiger-a, Nemačka. Zahvaljujući okovu WinkHaus i Gutmann okapnicama, prozori od drveta imaju izuzetno kvalitetnu toplotnu izolaciju (njihov koeficijent je jednak koeficijentu zida od cigala debljine 56 cm). Teknosovi lakovi ,koje koristimo, imaju veliki asortiman boja sa visokom izdržljivošću na spoljne i unutrašnje uslove.

BOGAT ASORTIMAN BOJA

Drveni prozori mogu se lako obojiti u željenoj boji! Teknosovi lakovi ,koje koristimo, imaju veliki asortiman boja (RAL), sa visokom izdržljivošću u unutrašnjim i spoljnim uslovima. Drveni prozori se lako ugrađuju i dugotrajni su. Uz dobro održavanje, njihov životni vek je neograničen.

DRVENI SISTEM 92

Ovaj proizvod je sa okovom ActicPilot sa osnovnom sigurnošću +RC2 i duplim zaptivnim sistemom na krilu. Boja zaptivne gume može biti bela, bež, braon i crna, a boja profila po RAL karti.
Toplotna izolacija: Uw = 0.75 - 1.1 W/m2K
Zvučna izolacija: 34 - 44 dB
Garancija: 5 godina

ALUMINIJUMSKI SISTEM 92

Profilni sistem Komfor od drveta i aluminijuma sa duplo zaptivnim sistemom na krilu. Dostupan u bojama bela, bež, braon i crna. Koristi se okov ActivPilot sa osnovnom sigurnošću + RC2.
Toplotna izolacija: Uw = 0.75 - 1.1 W/m²K
Zvučna izolacija: 32 - 44 dB
Garancija: 5 godina

DRVENI SISTEM 78

Drveni profilni sistem za lepotu i harmoniju u vašem domu, kancelariji ili vili. Drvo je ekološki materijal. Potpuno je prirodno i stoga jedino moguće rešenje za kuće izgrađene od prirodnih materijala – faktor koji je izuzetno važan za zdravlje stanovništva. Ovaj proizvod ima osnovnu sigurnost + RC2, ActivPilot okov i dupli zaptivni sistem na krilu.
Toplotna izolacija: Uw = 0.8 - 1.2 W/m2K
Zvučna izolacija: 32 - 44 dB
Garancija: 5 godina

ALUMINIJUMSKI SISTEM 78

Profilni sistem Komfor od drveta i aluminijuma sa sistemom duplog zaptivanja na krilima. Dostupan je u beloj, bež, braon i crnoj boji. Obezbeđen sa osnovnom sigurnošću+ RC2, ActivPilot okov i aluminijumska obloga.
Toplotna izolacija: Uw = 0.8 - 1.2 W/m2K
Zvučna izolacija: 32 - 44 dB
Garancija: 5 godina

Kontaktirajte nas!