Dodaci za prozore

LC Aluplast

DODACI ZA PROZORE

DEKORACIJA PROZORA

Unutrašnje ukrasne lajsne su dodatak prozoru i daju individualni stil i estetiku. One se vezanuju distancioni okvir stakla i dostupne su u različitim veličinama i bojama. Uz pomoć dodatnih elemenata mogu biti dizajnirane razne figure: krstovi, rombovi, "Sunca" i drugi. Ukrasne lajsne mogu biti napravljene od PVC ili aluminijumskog materijala i drveta.

DASKE I OKAPNICE

Okapnice za prozore postoje u više dimenzija – Pošaljite nam zahtev za više informacija! Dostupne su u beloj boji, braon boji i u svim bojama po RAL karti.
Dostupne boje: Bela, antracit, siva, mahagoni, zlatni hrast, tamni hrast, planinski bor i orah.

OKOV

Naši prozori su dostupni sa okovom ActivPilot, koji je poslednja inovacija za dvoosovo otvaranje za dodatnu sigurnost. Na zahtev prozor može da bude okovan sistemom ActivPilot Concept (specijalno otvaranje na dve osovine), ActivPilot Comfort (za paralelno otvaranje) ili ActivPilot Select (za nevidljive šarke).

UNUTRAŠNJE UKRASNE LAJSNE

Ukrasne lajsne su širine 8 mm, 18 mm, 24 mm ili 26 mm i su vezane za distancioni okvir termopana. Dostupane su u različitim veličinama i bojama. Uz pomoć dodatnih elemenata mogu biti dizajnirane razne figure. Ukrasne lajsne mogu biti napravljene od PVC ili aluminijumskog materijala i drveta.
Dostupne boje: Бela, zlatni hrast, orah, sapeli, tamni hrast, mahagoni, orah, bor i drugi
Veličine: 8 mm, 18 mm, 24 mm ili 26 mm

SPOLJNE UKRASNE LAJSNE

Ukrasne lajsne mogu biti napravljene od PVC ili aluminijumskog materijala i drveta. Za spoljašnje strane prozora preporuka je da se koriste aluminijuske lajsne. Na stanju su različite veličine i različite boje!
Dostupne boje: Bela, zlatni hrast, orah, sapeli, tamni hrast
Veličine: 26 mm, 35 mm ili 50 mm

RUČICE ZA PROZORE

Izbor prozora nije ograničen na izbor profila i termopana. Postoje mnogi dodatci, koji utiču na završni izgled prozora, a neki se mogu shvatiti kao deo enterijera. Ukrasite svoj prozor sa odgovarajućom bravom za njega – ona ​​će zavisiti od materijala i vrste prozora.

UNUTRAŠNJI PERVAZI

Unutrašnji pervazi u različitim veličinama i bojama po vašem izboru! Napravljeni od drveta, PVC-a ili aluminijuma. Ako izaberete podprozorske daske od PVCa, imajte na umu, da se ugradnja vrši istovremeno sa prozorom, zato što se štok prozora oslanja na dasku. U ponudi su širine 10 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm, 30 cm i 40 cm. Pervazi su dostupni u bojama: bela, zlatni hrast, orah, tamni hrast, sapeli, bor, siva i antracit. Pervazi i aluminijumske okapnice su dostupne u širinama od 11 cm, 15 cm, 17 cm, 21 cm, 23 cm, 25 cm, 28 cm, 30 cm, 32 cm i 34 cm. Standardne boje koji se čuvaju u skladištu su bela i braon RAL 8014. Postoji mogućnost farbanje po RAL katalogu.
Dostupne boje: Bela, zlatni hrast, orah, sapeli, tamni hrast, mahagoni, orah, bor, siva i antracit
Veličine: Širina od 10 do 40 cm, u zavisnosti od modela

Kontaktirajte nas!